RAPORTO SHKELJEN E RREGULLIT ANTI-DOPING!

Na ndihmoni të mbrojmë sportistin e pastër dhe integritetin e sportit. Sa herë që dikush ndihmon me informacion mbi dopingun, ne i afrohemi edhe më afër sportit dhe garës së pastër dhe fair play për të gjithë.

Ne e dimë se paraqitja e informacioneve të ndjeshme është një vendim i madh – një vendim që nuk do ta merrnit lehtë. Ne e përshëndesim vendimin tuaj, për të marr guximin dhe bindjen e nevojshme për të ngritur shqetësimet rreth mashtrimit.

Ju keni zgjedhur të na besoni dhe ne e marrim këtë shumë seriozisht. Ky formular është një mënyrë e komunikimit konfidencial për ju që të raportoni aktivitetin që mendoni se bie ndesh me rregullat anti-doping.

Pavarësisht nëse vendosni të deklaroni identitetin tuaj ose jo, të na jepni ose jo informacionin tuaj të kontaktit, gjithçka që na tregoni në këtë formular është krejtësisht konfidenciale.

LINKU PËR RAPORTIM

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]