Qendra Laboratorike Olive i bashkohet familjes olimpike

E hënë,  12 korrik 2021

Qendra Laboratorike Olive është sponsorja më e re e Komitetit Olimpik të Kosovës.

Kontrata e vlefshme për katër vitet e ardhshme është nënshkruar nga presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe zëvendësdrejtoresha e Olives, Antigona Sejdiu Qena. 

Presidenti Krasniqi falënderoi Oliven që i është bashkuar KOK-ut, derisa theksoi se krahas përkrahjes që KOK do të marrë nga sponsori i ri, ekipi olimpik i Kosovës për Lojërat Olimpike Tokio 2020 do të kryejë testet anti-Covid në Olive.

Edhe Sejdiu Qena nga Olive shprehu kënaqësinë e sponsorizimit të KOK-ut dhe sportistëve të Kosovës, me shpresën se edhe nga Tokio 2020 ekipi do të kthehet me suksese.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]