KOK arrin marrëveshje sponsorizimi me bankën TEB

E martë,  15 qershor 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës ka arritur sot marrëveshje sponsorizimi me bankën lidere në Kosovë, TEB.

Marrëveshja earritur sot ndërmjet drejtuesve të Komitetit Olimpik të Kosovës, presidentit Ismet Krasniqi dhe sekretarit të përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, dhe drejtorit menaxhues të TEB Bankës, Orcun Ozdemir, vlen për përkrahjen e aktiviteteve të KOK-ut për katër vitet e ardhshme.

Për Bankën TEB përkrahja ndaj sportit nuk është e para, pasi prej vitesh përkrahin edhe Federatën e Futbollit të Kosovës dhe Federatën e Basketbollit të Kosovës.

Me bankën TEB dhe sponsorët tjerë, KOK do të rrugëtojë së bashku drejt Lojërave Olimpike Tokio 2020, Lojërave Olimpike Dimërore Pekini 2022, Lojërave Olimpike Parisi 2024 dhe aktiviteteve tjera ndërkombëtare.

Marrëveshja pritet te zyrtarizohet në ditët e ardhshme në një ceremoni të veçantë para mediave.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]