U mbyll moduli i dytë i ASMC 3

E diel,  27 shkurt 2022

Është mbyllur sot moduli i dytë i edicionit të tretë të Kursit të Avancuar për Menaxhimin Sportiv (ASMC 3), i cili u mbajt për dy ditë në Hotel Sirius në Prishtinë.

I ftuar special për të ligjëruar ishte edhe profesori nga Kroacia, Zrinko Çustonja, i cili ka një bagazh të madh në menaxhimin strategjik në sportin kroat dhe jo vetëm.

Krahas tij, për dy ditë ligjëruan edhe drejtori i programit për sesionin e tretë të ASMC, Ibër Alaj, dhe Fitim Arifi, koordinator i edukimit arsimor në Akademinë Olimpike të Kosovës.

ASMC 3 po vijohet nga zyrtarë të KOK-ut dhe federatave sportive.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]