U mbajt moduli i tretë i kursit ASMC 3

E hënë,  28 mars 2022

Ka përfunduar me sukses edhe moduli i tretë i edicionit të tretë të kursit të avancuar për menaxhimin e avancuar sportiv (ASMC 3), që po organizohet nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

Në modulin e tretë të menaxhimit të burimeve njerëzore, të mbajtur për dy ditë në Hotel Sirius, krahas drejtorit të programit, Ibër Alaj, PhD dhe koordinatorit për edukim në Akademinë Olimpike, Fitim Arifi PhD, ligjërues i ftuar ishte edhe Dr. Sc. Fatmir Hoxha.

Moduli i tretë po vijohet nga zyrtarë të KOK-ut dhe federatave sportive.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]