Presidenti Hasani filloi kursin online për administratorë sporti

E mërkurë,  15 prill 2020

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ka filluar sot kursin online më administratorë sporti.

Për shkak të masave të marra nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë për të qëndruar në shtëpi, shkaku i pandemisë së koronavirusit Covid-19, presidenti Hasani po e vijon këtë kurs online përmes platformës “Zoom”.

Ftesës për të vijuar këtë kurs iu përgjigjen rreth 40 pjesëmarrës të federatave të ndryshme kombëtare, të cilët më parë kanë përfunduar kursin për administratorë sporti të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

Presidenti përmes sllajdeve të paraqitura përcolli mendimet e ekspertëve të kompanisë amerikane BCW (Buson Cohen & Wolfe), e cila shërben për marrëdhënie me publikun dhe komunikim.

Kjo kompani shërben si konsulente për Federatat Ndërkombëtare dhe Federatat Kombëtare, dhe po ashtu ndihmon në përpilimin dhe zbatimin e strategjive, menaxhimin e krizës, komunikimin, etj.

Kursi do të vazhdojë edhe në ditët e ardhshme me vijues të tjerë.

Për ata që për çfarëdo arsye nuk kanë arritur ta ndjekin ligjëratën e sotme, presidenti Hasani ka shprehur gatishmerinë që nesër nga ora 14:00 ta ripërsërisë ligjëratën e njëjtë!

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: