Nesër hapet Konferenca e 3-të Ndërkombëtare Shkencore për Edukimin Fizik, Sportin dhe Shëndetësinë

E martë,  21 dhjetor 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës (UP), konkretisht Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit (FEFS), Universitetin e Tiranës (UT) dhe Komitetin Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH), organizojnë nesër (e mërkurë) dhe pasnesër (e enjte) Konferencën e 3-të Ndërkombëtare Shkencore për Edukimin Fizik, Sportin dhe Shëndetin.

Të pranishëm në ceremoninë hapëse, krahas presidentit të KOK-ut, Ismet Krasniqi, do të jenë edhe presidenti i KOKSH-it, Fidel Ylli, trajneri më i mirë në botë në sportin e xhudos, Driton Kuka, rektori i UP-së, Naser Sahiti, rektori i UT-së, Agron Kasa, dekani i FEFS-it, Musa Selimi, etj.

Në konferencë janë të ftuar profesorë të shumtë vendorë dhe të huaj, të cilët për dy ditë radhazi do të prezantojnë punimet e tyre shkencore në fusha të ndryshme të sportit.

Qëllimi i konferencës është nxjerrja e konkluzioneve, të cilat avansojnë nivelin e sportit, sportistëve dhe Lëvizjes Olimpike në vendin tonë.

Konferenca mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë, ndërsa ceremonia hapëse bëhet të mërkurën në ora 10:00.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]