Mobilizim i madh në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe

E enjte,  07 prill 2022

Komuna, federata sportive, klube dhe sportistë të shumtë i janë bashkuar kampanjës së organizatës ndërkombëtare “Peace and Sport” me letër të bardhë, në shënimin e 6 prillit – Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqe.

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Komunat e Pejës, Istogut, Drenasit, Kaçanikut dhe Lipjanit mblodhën fëmijë të shumtë në sheshet e tyre, të cilët zhvilluan aktivitete sportive, derisa ngritën edhe letrën e bardhë.

Ftesës së KOK-ut iu përgjigjën pozitivisht edhe shumë federata sportive, klube dhe sportistë të ndryshëm, përfshirë ata elitarë të kombëtareve ekipore si futbolli, basketbolli dhe volejbolli, si dhe organizata të tjerë, sponsorë të KOK-ut, dhe personalitete tjera nga arti dhe kultura.

Presidenti Krasniqi në mesazhin e tij i bëri thirrje gjithë Lëvizjes Olimpike që të jenë të bashkuar dhe ta shënojnë këtë ditë duke ngritur letrën e bardhë, e cila simbolizon dërgimin e mesazhit të paqes në botë.

KOK, po ashtu organizoi ceremoninë e nënshkrimit të bursave me 24 bursistë “Shpresa Olimpike 2022”, të cilët po ashtu ngritën lart letrën e bardhë.

KOK falënderon të gjithë ata që iu përgjigjën pozitivisht ftesës për ta shënuar këtë ditë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]