Menaxhimi i financave ishte tema e modulit të katërt të ASMC 3

E shtunë,  23 prill 2022

Është përmbyllur me sukses edhe moduli i katërt i edicionit të tretë të kursit për menaxhimin e avancuar sportiv (ASMC 3), i cili për dy ditë u mbajt në Hotel Sirius në Prishtinë.

Në modulin e katërt u ligjërua për menaxhimin e financave, me ç’rast ligjërues i ftuar ishte edhe auditori i licensuar Altin Sahiti.

Ligjëruan edhe drejtori i programit ASMC 3, Ibër Alaj, PhD, dhe koordinatori për edukim në Akademinë Olimpike, Fitim Arifi, PhD.

Në cilësinë e mysafires, sot ishte edhe drejtoresha e Akademisë Olimpike të Shqipërisë, Eda Çaushi, e cila vlerësoi lart organizimin e këtij kursi.

Foto: https://bit.ly/3K7ZHx1

 

 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]