KOK shënoi Ditën Botërore të Sportit dhe Ambientit, u mboll Pema Olimpike 2022

E shtunë,  04 qershor 2022

Komiteti Olimpik i Kosovës ka vazhduar traditën e shënimit të 5 Qershorit - Ditës Botërore të Sportit dhe Ambientit.

Për shkak të aktiviteteve të Komunës, që pritet të mbahen të dielën, KOK shënoi këtë ditë sot, me aktivitetet e organizuara në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Presidenti i KOK-ut, që bëri hapjen e aktivitetit, inkurajoi fëmijët që të përkujdesen për ruajtjen e mjedisit ku qëndrojmë, stërvitemi dhe zhvillojmë aktivitete sportive, sepse ambienti i pastër ndikon në shëndetin tonë.

I pranishëm ishte edhe ambasadori i Ambasadës së Italisë në Kosovës, Antonello De Riu, i cili bëri thirrje që fëmijët të praktikojnë sa më shumë sportin, si mundësi e mirë për të pasur disiplinë dhe shëndet të mirë.

Aktiviteti, i organizuar nga komisioni “Sporti dhe Mjedisi”, mblodhi dhjetëra fëmijë që praktikuan sportet e futbollit, volejbollit, boksit, pingpongut, karatesë dhe badmintonit.

Presidenti bashkë me ambasadorin De Riu, komisionin “Sporti dhe Mjedisi”, që organizuan aktivitetin, drejtues të federatave, dhe mysafirë të tjerë mbollën Pemën Olimpike 2022.

Pjesë e aktivitetit ishin edhe Shkolla e Muzikës “Misbah & Friends”.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]