Eksperti ndërkombëtar i marketingut, Damjan Pintar, ligjëroi në modulin e pestë të ASMC 3

E hënë,  30 maj 2022

Ka përfunduar me sukses edhe moduli i pestë i edicionit të tretë të kursit për menaxhimin e avancuar sportiv (ASMC 3), i cili për dy ditë radhazi u mbajt në Hotel Sirius në Prishtinë.

Në modulin e pestë u diskutua për menaxhimin në marketing, temë kjo për të cilën ligjëroi eksperti ndërkombëtar i marketingut, Damjan Pintar.

Krahas tij, ligjëroi edhe drejtori i programit të ASMC 3, Ibër Alaj, PhD dhe koordinatori për edukim në Akademinë Olimpike, Fitim Arifi, i cili në fund të kursit i ndau ligjëruesit Pintar një fanellë të ekipit olimpik të Kosovës.

Kursi po vijohet nga përfaqësues të KOK-ut dhe federatave sportive.

ASMC 3 numëron gjashtë module, ndërsa ky ishte moduli i parafundit.

 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]