Diplomuan 14 administratorë sporti në kurset ASMC 1 dhe ASMC 2

E martë,  28 shtator 2021

14 administratorë sporti kanë diplomuar të martën, pas përfundimit të suksesshëm të Kursit për Menaxhimin e Avancuar Sportiv (ASMC).

Të diplomuarit vijnë kryesisht nga federatat sportive, të cilët kishin ndjekur kurset 1 ose 2, të mbajtura në vitet 2018 – 2019 (ASMC 1) dhe 2019 – 2020 (ASMC 2).

Diplomat u janë dorëzuar dhe nënshkruar nga Besim Hasani, drejtori programi për kurse të avancuara, njëherit ish-president i Komitetit Olimpik të Kosovës, derisa i pranishëm në ndarjen e diplomave ishte edhe nënpresidenti i KOK-ut, Gazmend Maxhuni.

Nënpresidenti Maxhuni, në emër të presidentit të KOK-ut, Ismet Krasniqi, ka uruar dhe falënderuar vijuesit e kursit, duke shpresuar se njohuritë e marra do t’iu shërbejnë në avancimin e federatave të tyre.

 

Të diplomuarit në ASMC 1

1. Besire Domaniku

2. Fjolla Ibishi

3. Nehat Çitaku

4. Shasivar Haxhijaj

              

Të diplomuarit në ASMC 2:

1. Amir Tahiraga

2.  Astrit Haliti

3. Djellza Boshnjaku

4. Elvira Dushku

5. Fadil Luta

6. Luljeta Reçica

7. Mergime Mula

8. Muhamet Arifi

9. Nita Gjikolli

10. Valon Nikqi

 

(Renditja është bërë në bazë të alfabetit)

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]