Certifikohen trajnerët e shenjëtarisë, në kursin e nivelit D, të mbështetur nga KOK-ut

E diel,  24 prill 2022

Ka përfunduar me sukses trajnimi për trajnerë të shenjëtarisë sportive, niveli D, i mbështetur financiarisht nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

Të gjithë trajnerët pjesëmarrës, janë certifikuar sot, pas ligjërimit katër ditësh të ekspertëve ndërkombëtarë, Ahmed Seif Eldin Daoud nga Egjipti dhe Snjezhana Pejçiq nga Kroacia.

Në ceremoninë e dorëzimit të certifikatave dhe licencave, ishte edhe presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi.

Krahas vijuesve nga Kosova, vijues të kursit ishin edhe trajnerë nga Shqipëria.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]