KOK nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Play International Kosova

E mërkurë,  15 maj 2019

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me organizatën, Play International Kosova.

Në emër të KOK-ut, memorandumin e nënshkroi presidenti Besim Hasani, ndërsa për Play International Kosovëa udhëheqësi i kësaj organizate.
Presidenti Hasani i njoftoi mysafirët me disa prej aktivitetevetë Komitetit Olimpik të Kosovës, si Ditën Olimpike 2019, Festivalin Sportiv Prishtina 2019, si dhe Panairin e Sportit 2019.
Për të gjitha këto aktivitete KOK-ut i duhen vullnetarë, për çka Play International do të bashkëpunojë ngushtë me KOK-un në organizimin e këtyre aktiviteteve në të ardhmen, e sidomos Ditës Olimpike 2019 që organizohet më 27 maj.
Nga ana e tij, Andrew Piner, u shpreh i lumtur për nënshkrimin e memorandumit, me ç’rast shprehu gatishmëtinë për bashkëpunim të frytshëm me KOK-un.
I pranishëm ishte edhe koordinatori i kësaj organizate, Senad Ramani, i cili tregoi për aktivitetet që e presin këtë organizatë gjatë këtij viti.
KOK dhe Play International edhe në të kaluarën kanë pasur bashkëpunim në aktivitete të ndryshme.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]