KOK nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi me Forumin për Udhëheqje dhe Diplomaci

E shtunë,  08 gusht 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Organizatën “Forumi për Udhëheqje dhe Diplomaci”.

Memorandumi u nënshkrua nga presidenti i KOK-ut, Besim Hasani dhe drejtoresha ekzekutive e kësaj organizate, Njomza Emini.

Qëllimi i këtij Memorandumi është realizimi i praktikës në punë, me ç’rast dy praktikante, të cilat edhe më herët kanë marrë pjesë si vullnetare në aktivitetet e KOK-ut, do të kryejnë praktikën për dy muaj në KOK.

Presidenti Hasani duke vlerësuar nënshkrimin e Memorandumit, theksoi se misionet e të dyja organizatave përputhen ndërmjet vete.

Nga ana e saj, drejtoresha Emini u shpreh se Forumi për Udhëheqje dhe Diplomaci, përmes këtij Memorandumi synon fuqizimin dhe zhvillimin profesional të vajzave përmes punës praktike në kuadër të projektit “Akademia për Lidership” – Edicioni i Parë, i mbështetur financiarisht nga organizata GIZ në Kosovë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]oo.com


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]