KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me MKRS-në

E hënë,  26 mars 2018

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka nënshkruar sot memorandum bashkëpunimi me ministrin për Kulturë, Rini e Sport (MKRS), Kujtim Gashi, përmes të cilit përcaktohet financimi i KOK-ut nga MKRS-ja për vitin 2018.
Vlera që institucioni më i lartë sportiv në vend, KOK do të përfitojë nga MKRS-ja është 250 mijë euro.
Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, i cili edhe nënshkroi memorandumin, falënderoi ministrin për përkrahjen e vazhdueshme që po i jep Komitetit Olimpik të Kosovës dhe Lëvizjes Olimpike në përgjithësi.
Presidenti Hasani e njoftoi ministrin edhe për dy aktivitetet e mëdha që e presin KOK-un këtë vit, Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018 dhe Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018.
Ministri Kujtim Gashi, me këtë rast tha se përkrahja e MKRS-së për Komitetin Olimpik iu mundëson atyre të kenë planifikim më të mirë të aktiviteteve dhe të realizojnë programin e tyre në mënyrë më të suksesshme.
Të hënën memorandume bashkëpunimi me MKRS-në, nënshkruan edhe Federata e Basketbollit të Kosovës dhe ajo e Hendbollit të Kosovës, në bazë të vlerësimit të dalë nga Komisioni i KOK-ut, për vlerësimin e Kategorizimit të Sporteve bazuar në Rregulloren e Sporteve.


 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]