KOK nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit

E premte,  13 prill 2018

Komiteti Olimpik i Kosovës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit, e cila bëhet bashkëfinancuese me KOK-un për bursisten olimpike, karateisten Fortesa Orana.
Memorandumi u nënshkrua nga presidenti i KOK-ut, Besim Hasani dhe kryetari i Komunës së Gjilanit, z. Lutfi Haziri.
Karateistja Orana është bursiste për Lojërat Olimpike Tokyo 2020. KOK-u, falë projektit të fituar në Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar i jep nga 150 dollarë në muaj Oranës, kurse nga buxheti i vet i ndanë nga 100 euro tjera në muaj. Komuna e Gjilanit obligohet të paguajë nga 100 Euro Fortesa Oranës, deri në përfundim të ciklit olimpik 2020.
Pjesë e takimit ishin edhe sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Shasivar Haxhijaj dhe udhëheqësi për Sport në Komunën e Gjilanit, Malazog Hoxha.
Drejtuesit e KOK-ut informuan kryetarin Haziri dhe udhëheqësin për sport, Hoxha, edhe me benefitet që sjell Ligji për Sponsorizim, nga të cilët kërkuan të nxisin bizneset e Komunës së Gjilanit, të investojnë në sport.
Po ashtu, u bisedua edhe për organizimin e Panairit të Sportit 2018, që mbahet në shtator në kuadër të Javës Evropiane të Sportit, si dhe organizimin e Ditës Olimpike në Gjilan, që mbahet më 25 maj 2018.
Kryetari Haziri duke falënderuar drejtuesit e KOK-ut për iniciativën e marrë me rastin e sqarimit të Rregullores për Ligjin për Sponsorizim, ku krahas krerëve të Komunës, Rregullorja iu sqarua edhe bizneseve dhe klubeve, shprehu gatishmërinë për të ndihmuar sportin gjilanas, në veçanti klubet.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]