LOJËRAT MESDHETARE TARRAGONA 2018

Shteti Spanjë
Data e Lojërave 22 qershor - 01 korrik
2018

Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018 u mbajtën prej 21-30 qershor 2018 në Tarragona të Katalunisë së Spanjës. Kosova u paraqit me 40 sportistë të 12 sporteve të ndryshme. Ekipi ynë fitoi katër medalje, prej tyre tri të arta dhe një të argjendtë, të gjitha në xhudo. Të artën e fituan: Akil e Nora Gjakova dhe Distria Krasniqi, kurse të argjendtën, Loriana Kuka. Këto janë medaljet e para të Kosovës në Lojërat Mesdhetare.

 

Lajme nga LOJËRAT MESDHETARE TARRAGONA 2018

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]