LOJËRAT MESDHETARE NË RËRË PATRAS 2019

Shteti Greqi
Data e Lojërave 25 gusht - 31 gusht
2019

Lojërat e dyta Mesdhetare në Rërë u mbajtën në qytetin e Patras në Greqi, në të cilat ekipi i Kosovës u përfaqësua për herë të parë.

Ekipi ynë u përbë nga pesë sportistë, katër nga volejbolli në rërë dhe një notar.

Ekipi i meshkujve në volejbollin në rërë u përbë nga dyshja Faton Mustafa e Armend Berisha, të prirë nga trajneri Bahri Gjinovci, ndërsa ekipi i femrave nga Valmire Ramadani e Dhuratë Sylejmani, me trajneren Vildane Jashari. Notin e përfaqësoi Arti Krasniqi, në disiplinën 5 kilometra ujëra të hapura.


Detaje tjera rreth këtyre Lojërave i gjeni në këtë link: https://www.mbgpatras2019.gr/en/
 

Lajme nga LOJËRAT MESDHETARE NË RËRË PATRAS 2019

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]