LOJËRAT EVROPIANE MINSK 2019

Shteti Bjellorusi
Data e Lojërave 21 qershor - 30 qershor
2019

Lojërat e dyta Evropiane Minsk 2019 do të mbahen prej  21-30 qershor 2019 në Minsk të Bjellorusisë. Në to do të marrin pjesë 50 shtete, 15 sporte me 23 disiplina të ndryshme dhe më shumë se 4 mijë sportistë. Kosova përfaqësohet me 12 sportistë të pesë sporteve të ndryshme.

Detajet tjera i gjeni në këtë link:  https://minsk2019.by/en

Lajme nga LOJËRAT EVROPIANE MINSK 2019

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: