Vendimet nga mbledhja e 56-të e BE të KOK-ut

E mërkurë,  20 janar 2021

Bord Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 56-të të tij, të parën për vitin 2021, në të cilën shqyrtoi pika të shumta të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e dala:

-        U diskutua për Asamblenë e Përgjithshme Vjetore të Punës, të mbajtur më 26 dhjetor 2019.

-        U përzgjodhën 10 bursistë për Shpresa Olimpike 2021, bursa këto që ndahen nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport. Në ditët në vijim do të bëhet përzgjedhja edhe e bursistëve, të cilët marrin bursa nga KOK-u.

-        U miratua buxheti i KOK-ut për vitin 2021, i cili pritet të marrë miratimin final në Asamblenë e Punës për vitin 2020.

-        U vendos që ceremonia “Laureatët 2020” të mbahet në fund të muajit shkurt 2021.

-        U diskutua për federatat të cilat nuk kanë pasur aktivitete viteve të fundit dhe u vendos që të thirren në takime drejtuesit e tyre.

-        U miratuan rekomandimet për shpërblim në MKRS për boksierin Remzo Mustafiq, për medaljen e bronztë të fituar në Kampionatin Evropian për të rinj dhe taekwondistin Jon Gashi, për medaljen e bronztë në Evropianin e kadetëve.

-        U miratua mbulimi i shpenzimeve për karantimin e mundësit Egzon Shala.

-        BE shqyrtoi edhe ankesa dhe kërkesa tjera drejtuar këtij organi.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]