Vendimet nga mbledhja e 55-të e BE të KOK-ut

E premte,  25 dhjetor 2020

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka mbajtur online mbledhjen e 55-të të tij, në të cilën shqyrtoi kryesisht pikën për organizimin e Asamblesë së Përgjithshme Vjetore.

Asambleja do të mbahet më 26 dhjetor 2020 në Hotel Sirius në Prishtinë.

BE konstatoi se të gjitha përgatitjet janë kryer, derisa u diskutuan edhe një herë pikat e Rendit të Ditës.

Krahas Asamblesë, BE pranoi edhe Federatën e Kajakimit të Kosovës, e cila do të jetë njëra prej dhjetë federatave, të cilat janë në Rend të Ditës së Asamblesë për pranim në KOK.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]