Vendimet nga mbledhja 57 e BE të KOK-ut

E hënë,  01 shkurt 2021

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës nën drejtimin e presidentit Besim Hadsni, mbajti mbledhjen e 27-të të tij, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e marra:

 

- U miratua raporti i Komisionit për Kategorizimin e Sporteve, Sportistëve dhe Trajnerëve për vitin 2021

- U përzgjodhën bursistët "Shpresa Olimpike 2021", të cilët do të marrin bursa nga KOK-u

- U miratua lista prej gjashtë sportistëve për rekomandim Komisionit Tre-Palësh të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar për ftesë për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike Tokio 2020. Lista mbeti e njëjtë nga viti i kaluar.

- U përzgjodh Komisioni për zgjedhjen e Laureatëve 2020. Ceremonia e Laureatëve do të organizohet në muajin shkurt. Data vendoset më vonë.

U shqyrtuan edhe ankesa dhe kërkesa tjera parashtruar këtij organi.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]