Vendimet e mbledhjes së dytë të BE të KOK-ut

E enjte,  06 maj 2021

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, nën drejtimin e presidentit Ismet Krasniqi, ka mbajtur mbrëmë mbledhjen e dytë, në të cilën ka shqyrtuar pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

 

Më poshtë mund të gjeni vendimet e dala:

-        U raportua për përgatitjet e deritashme për pjesëmarrje të ekipit olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike Tokio 2020, dhe u konstatua se përgatitjet po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

-        U miratua raporti financiar i KOK-ut për tre mujorëshin e parë të vitit 2021 (TM1).

-        U bë përzgjedhja e grantit ekipor të Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. BE vendosi që granti t’i takojë Kombëtares së Kosovës në hendboll, bazuar në rezultatet e tyre të fundit.

-        U vendos të shtyhet organizimi i Konferencës për Mjekësinë Sportive.

-        U vendos që më 23 qershor të shënohet Dita Olimpike 2021.

-        U vendos të shënohet 5 qershori - Dita Ndërkombëtare e Sportit dhe Ambientit

-        U formuan komisionet e KOK-ut për ciklin olimpik 2021.

-        U miratua rekomandimi i KOK-ut për MKRS-në, për shpërblimet e fituara nga xhudistët: Distria Krasniqi, Akil Gjakova, Nora Gjakova, bazuar në rezultatet e arritura në Kampionatin Evropian Lisbonë 2021.

-        U njoftua që nënpresidenti Gazmend Maxhuni do të jetë anëtar i Këshillit Kombëtar për Parandalimin e Dhunës dhe Dukurive Negative në Sport.

-        BE shqyrtoi edhe kërkesa tjera drejtuar këtij organi.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]