Vendimet e mbledhjes së 9-të të Bordit Ekzekutiv të KOK-ut

E premte,  25 shkurt 2022

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, nën drejtimin e presidentit Ismet Krasniqi, mbajti mbledhjen e 9-të të tij, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të Rendit të Ditës.

Më poshtë mund të gjeni vendimet e dala:

 

-        U vlerësua e suksesshme pjesëmarrja në Lojërat Olimpike Dimërore Pekini 2022. U vendos që skitarët Albin Tahiri dhe Kiana Kryeziu, të cilët përfaqësuan Kosovën, të shpërblehen me nga 500 euro, njësoj si pjesëmarrësit tjerë në Lojërat Olimpike Tokio 2020.

-        U miratua raporti financiar TM4 

-        U miratua raporti financiar për vitin 2021

-        U miratua raporti i auditimit për vitin 2021

-        U miratua raporti i punës për vitin 2021

-        U miratua plani i veprimit (punës) për vitin 2022

-        U miratua Raporti i Komisionit të Sportit, për shtimin e shtatë Shpresave Olimpike, të cilat kompletuan listen prej 24-sosh.

-        U miratua raporti i komisionit të ankesave të kategorizimit të sporteve, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2022.

-        U diskutua për ceremoninë Laureatët 2021. Ceremonia do të mbahet më 3 mars 2022 në Hotel Emerald.

-        U miratua raporti i Komisionit për Përzgjedhjen e Laureatëve 2021

-        U diskutua për Asamblenë e Punës 2021, e cila do të mbahet më 30 mars 2022.

-        U diskutua për Lojërat Mesdhetare Oran 2022, dhe numrin e sportistëve, të cilët pritet ta përfaqësojnë Kosovën. LM 2022 mbahen prej 25 qershor – 5 korrik 2022 në Oran të Algjerisë.

-        U konstatua se përgatitjet për Festivalin Olimpik Dimëror Evropian për të Rinj (EYOF) Vuokatti 2022, po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

-        Federata e Padelit e Kosovës u bë anëtare e KOK me të drejta të përkohshme. Anëtarësimi i plotë do të vendoset nga Asambleja e Punës së KOK.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]