Thomas Bach rizgjedhet edhe për një mandat president i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar

E mërkurë,  10 mars 2021

Thomas Bach do t’i prijë Lëvizjes Olimpike në botë edhe për katër vitet e ardhshme.

Presidenti i tanishëm i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON) ka fituar sot edhe një mandat në krye të KON-it, në sesionin e 137-të të KON-it.

Gjermani Bach nuk kishte ndonjë kundërkandidat, ndërsa fitoi me 93 vota për dhe vetëm një kundër.

“Dua të jem president i të gjithë juve, prandaj do të vazhdoj për mandatin tim të fundit. Dera,  veshët dhe zemra ime mbeten të hapura për të secilin prej jush. Shpresoj se do të llogaris në mbështetjen, përkushtimin dhe miqësinë tuaj, gjatë katër viteve të ardhshme”, tha ndër të tjera presidenti Bach.

66-vjeçari, ish-kampion Olimpik në skermë, është në krye të KON-it prej vitit 2013.

Bach njihet si mik i madh i Komitetit Olimpik të Kosovës dhe vetë presidentit Besim Hasani.

Nën drejtimin e Bach, KOK ishte bërë anëtar me të drejta të plota i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, më 9 dhjetor të vitit 2014.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]