Telegram ngushëllimi për familjen e futbollistes, Florijana Ismaili

E martë,  02 korrik 2019

Me dhimbje dhe pikëllim të thellë morëm lajmin tragjik për gjetjen e trupit të pa jetë të futbollistes shqiptare, Florijana Ismaili.
Florijana ishte shembull i futbollistes, e cila me arritjet e saja prezantoi denjësisht futbollin dhe sportin shqiptar në shtetin zviceran, ku për disa vjet kontribuoi duke bartur me sukses edhe fanellën e Zvicrës.
Ajo ishte idhull për shumë sportiste jo vetëm në Zvicër, pasi me punë dhe përkushtim kishte ndërtuar karrierë të suksesshme, e cila fatkeqësisht ju ndalë në gjysmë.
24-vjeçarja ishte zhdukur prej disa ditësh në njërin nga liqenet e Comos në Itali, kurse autoritetet italiane gjetën sot trupin e saj.
Në emër të Komitetit Olimpik të Kosovës dhe gjithë Lëvizjes Olimpike në Kosovë, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta, familjes së saj, komunitetit të futbollit, miqve dhe gjithë dashamirësve të sportit.

Me respekt

Besim Hasani
President i Komitetit Olimpik të Kosovës

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: