Tahiri ndihet krenar me rezultatin e arritur

E enjte,  10 shkurt 2022

Albin Tahiri bëri arritjen më të madhe në karrierën e tij, por edhe për Kosovën në Lojërat Olimpike Dimërore.

Skitari ynë zuri vendin e 15-të në kombinim alpin, nga 27 garues në total.

Ai u shpreh i lumtur me arritjen.

Kombinimi alpin përbëhet nga lëshimi dhe sllallomi.

“Jam shumë krenar që kam arritur rezultatin më të mirë në histori të Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore. Është diçka e pabesueshme për mua, pasi nuk e kam imagjinuar kurrë të jem në top-15. Qëllimi ishte hyrja në top-30, por sot bëra diçka më shumë. Jam tepër krenar”, deklaroi Tahiri për Komitetin Olimpik të Kosovës.

“Pjesa e vështirë ishte lëshimi sërish, sepse është një disiplinë shumë e vështirë. Por, mendoj se nuk kam bërë shumë gabime dhe për këtë arsye isha në pozitë të mirë në sllallom, ku nuk e dija se çka të prisja, pasi nuk kisha bërë shumë stërvitje, por ia dola mbanë. Është e mahnitshme të jem në top-15 dhe nuk kam aspak presion për dy garat tjera. Do ta shijojë sllallomin dhe sllallomin e madh”.

Tahiri garat e ardhshme i ka më 13 dhe 16 shkurt 2022 në sllallom dhe sllallom të madh.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]