Sot mbahet ceremonia Laureatët 2018, do të ndahen shtatë çmime

E premte,  01 mars 2019

Komiteti Olimpik i Kosovës për herë të tretë me radhë do të organizojë ceremoninë Laureatët 2018, e cila sublimon të arriturat e sportistëve gjatë vitit praprapak.
Ceremonia mbahet sot në Restaurant Golden Imperial, që ndodhet në Veternik (prapa Shell-it, ish Al-Petrol) të Prishtinës dhe fillon në ora 17:15.
Juria Profesionale e Laureatëve 2018 ka bërë tashmë përzgjedhjen e Laureatëve, emrat e të cilëve do të publikohen gjatë ceremonisë.
Çmimet që do të ndahen janë: Sportistja e Vitit, Sportisti, Trajneri, Kombëtarja, Çmimi Special dhe Shpresa Olimpike në të dyja konkurrencat.
Në ceremoni pritet të jenë të pranishëm personalitetet më të larta sportive dhe shtetërore.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: