SIGA organizon Forumin e Parë për të Rinj, KOK inkurajon sportistët tanë ta ndjekin falas

E martë,  26 janar 2021

Aleanca Globale për Integritetin në Sport (SIGA) do të organizojë Forumin e Parë për të Rinj, i cili do të mbahet online më 27 dhe 28 janar 2021.

Forumi është një platformë unike për sportistët e rinj.

KOK inkurajon edhe sportistët e Kosovës ta shfrytëzojnë këtë mundësi, duke vijuar falas forumin, i cili trajton tema të ndryshme për sportin dhe sportistët.

Në njërin nga panelet që zhvillohet nesër (e mërkurë), me temë: “Krijimi i dinamikës globale për ndryshime efektive kulturore”, do të moderohet nga Elda Gjoka, këshilltare strategjike e Komitetit Olimpik të Kosovës. Paneli fillon prej orës 12:30 – 13:20.

KOK është njëri nga anëtarët e SIGA-s.

Linku falas për regjistrim dhe agjenda KLIKO KËTU 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]