Shtyhet për kohë të pacaktuar Asambleja e Përgjithshme Vjetore e KOK-ut

E hënë,  23 mars 2020

Bazuar në vendimin e Qeverisë për pezullimin e aktiviteteve sportive, për shkak të pandemisë së koronavirusit Covid 19, si dhe masave të marra nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë, Komiteti Olimpik i Kosovës ka vendosur të shtyejë Asamblenë e Përgjithshme Vjetore të KOK-ut për vitin 2019.

Asambleja ishte paraparë të mbahet më 31 mars 2020, në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë.

KOK do t’i njoftojë me kohë Federatat Sportive në Kosovë për datën e re të mbajtjes së Asamblesë.

KOK po ashtu ka shtyrë për kohë të pacaktuar edhe Festivalin Sportiv me Parafillorët, i cili ishte paraparë të mbahet më 7 prill 2020 nëpër të gjitha komunat e Kosovës.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: