Sekretari i përgjithshëm, Aliti, takoi sekretaren e përgjithshme të KO të Islandës, Halldorsdottir

E diel,  13 shkurt 2022

Sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Besim Aliti, ka takuar sekretaren e përgjithshme të Komitetit Olimpik të Islandës, Liney Rut Halldorsdottir.

Në takimin e zhvilluar në Pekin të Kinës, ku po mbahen Lojërat Olimpike Dimërore Pekini 2022, të dyja palët diskutuan çështje të ndryshme të bashkëpunimit, ndërsa u pajtuan që të bëhen edhe vizita mes dy Komiteteve.

Halldorsdottir është po ashtu kryetare e Komisionit të EOC-ut për EYOF-ët, anëtar i së cilës është edhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, me ç’rast të dy patën mundësinë të diskutojnë për punën e komisionit, çështje të ndryshme operative dhe koordinim për takimet e ardhshme.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]