Revista Olimpi – Numri 5

E martë,  26 maj 2020

Është publikuar numri i pestë i revistës tre-muajshe Olimpi.

Ky numër më shumë i kushtohet pandemisë së Covid 19 dhe shtyrjes së Lojërave Olimpike Tokio 2020, zbulimit të shtatores së kampiones Olimpike, Majlinda Kelmendi.

Po ashtu, në tre muajshin e parë të këtij viti, janë përmbledhur edhe aktivitetet e Komitetit Olimpik të Kosovës, me theks të veçantë Laureatët 2019, intervista të ndryshme me sportistë elitarë, etj.

Nuk mungojnë edhe sukseset e sporteve tjera në nivel ndërkombëtar.

Revistën Olimpi mund ta shkarkoni edhe duke klikuar në këtë LINK.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]