Profesori nga Kroacia, Zrinko Çustonja, po ligjëron në modulin e dytë të ASMC 3

E shtunë,  26 shkurt 2022

Ka nisur sot moduli i dytë i edicionit të tretë të Kursit të Avancuar për Menaxhimin Sportiv (ASMC 3), i cili po mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë.

Në modulin e dytë, i ftuar special për të ligjëruar është edhe profesori i Universitetit të Zagrebit, Zrinjko Çustonja. 

Zrinjko ka një bagazh të madh në menaxhimin strategjik në sport.

Ai ka drejtuar për shumë vjet Federatën e Sportit Universitar të Kroacisë, ndërsa ka hartuar planet strategjike të organizatave të mëdha sportive si Komiteti Paralimpik i Kroacisë (2022-2030), Klubit të Hajdukut të Splitit (2021-2027), qytetit të Osijekut, Karlovacit, Zarës, Dubrovnikut, Federatës Sportive të Zagrebit, Ministrisë së Shkencës, Edukimit dhe Sportit të Kroacisë, Universitetit të Zagrebit, etj.

Krahas Çustonjas, ligjërues të rregullt janë edhe drejtori i programit për sesionin e tretë të ASMC, Ibër Alaj, dhe Fitim Arifi, koordinator i edukimit arsimor në Akademinë Olimpike të Kosovës.

ASMC 3 po vijohet nga zyrtarë të KOK-ut dhe federatave sportive.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]otmail.com

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]