Presidenti Krasniqi zhvilloi takim me drejtorin e KON-it për marrëdhënie me KO, Jerome Poivey

E premte,  23 prill 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi dhe këshilltari i tij, Besim Aliti, kanë zhvilluar sot një takim online Jerome Poivey, drejtor i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar për marrëdhënie me Komitetet Olimpike Kombëtare.

Drejtori Poivey ka uruar presidentin Krasniqi për zgjedhjen e tij në krye të KOK-ut, derisa ka theksuar se bashkëpunimi dhe mbështetja për KOK-un do të vazhdojë edhe gjatë ciklit olimpik 2021 – 2024.

Presidenti Krasniqi, duke e falënderuar drejtorin Poivey, për mbështetjen e vazhdueshme dhënë KOK-ut, shprehu gatishmërinë për bashkëpunim, duke thënë se KOK-u do të vazhdojë të promovojë vlerat olimpike në Kosovë, gjithnjë duke qenë në vijë me Komitetin Olimpik Ndërkombëtar.

Poivey premtoi se shumë shpejtë do të aranzhojë një takim edhe mes presidentit të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, Thomas Bach dhe presidentit Krasniqi.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]