Presidenti Krasniqi priti shoqatat e autizmit në Ditën Botërore të Autizmit

E premte,  02 prill 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, ka pritur sot Shoqatat "Autizmi Flet" dhe Shoqatën Kombëtare të Autizmit të Kosovës, në shënimin e 2 prillit – Dita Botërore e Autizmit.

Presidenti Krasniqi duke i uruar shoqatat për këtë ditë, i falënderoi për kontributin dhe përkujdesin që po e japin për personat me autizëm, derisa ofroi mbështetjen e Komitetit Olimpik të Kosovës.

Presidenti u interesua për sfidat me të cilat po përballen shoqatat dhe gjetjen e formave të bashkëpunimit, me theks të veçantë organizimin e ndonjë aktiviteti për personat me autizëm.

Violeta Hyseni (Autizmi Flet) dhe Rrezarta Mahmutaj e Albana Hyseni (Shoqata Kombëtare e Autizmit të Kosovës) falënderuarn presidentin Krasniqin për pritjen, derisa folën për sfidat me të cilat po përballen, duke shprehur gjithashtu gatishmërinë për të organizuar aktivitete të ndryshme.

Në fund, presidenti Krasniqi ndau dhurata modeste për shoqatat, të cilat do t’u dedikohen fëmijëve.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]