Presidenti Krasniqi priti në takim gjyqtarin e Gjykatës së Arbitrazhit Sportiv në Zvicër (CAS/TAS), Efraim Barak

E mërkurë,  07 korrik 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, ka pritur në takim gjyqtarin e Gjykatës së Arbitrazhit Sportiv në Zvicër (CAS/TAS), Efraim Barak.

Barak, është edhe avokat sporti e konsulent ndërkombëtar, anëtar i Komitetit Ligjor të UEFA-së, si dhe anëtar i Komisioneve për hartimin e ligjeve dhe rregulloreve sportive në shtetin e Izraelit, prej nga edhe vjen. 

Presidenti Krasniqi, që shoqërohej nga këshilltari i tij, Besim Aliti, duke falënderuar avokatin Barak për vizitën, e njoftuan me konstituimin e Komisionit të Arbitrazhit Sportiv (KAS), që vepron në kuadër të KOK-ut, derisa shprehën gatishmërinë për të bashkëpunuar ngushtë në proceset që kanë të bëjnë me fushën e ligjit.

Barak, që shoqërohej nga anëtari i Komisionit Ligjor të KOK-ut, Armend Kelmendi, falënderoi presidentin Krasniqi për takimin, derisa mirëpriti konstitimin e KAS-in, si dhe shprehu vullnetin për të fuqizuar bashkëpunimin me Komitetin Olimpik të Kosovës, në hartimin e ligjeve sportive në Kosovë dhe në fusha tjera që kanë të bëjnë me aspektin ligjor.

Të dyja palët shkëmbyen edhe dhurata simbolike, me motive të shteteve të Kosovës dhe Izraelit.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]