Presidenti Krasniqi priti drejtorin e BKT Kosova, Suat Bakkal

E enjte,  19 janar 2023

Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, ka pritur sot drejtorin ekzekutiv të BKT Kosova, Suat Bakkal.

BKT Kosova prej muajit tetor është bërë partneri kryesor i KOK-ut.

Presidenti Krasniqi, falënderoi drejtorin ekzekutiv Bakkal për vizitën, dhe njëkohësisht për mbështetjen e fuqishme që po ia jep, jo vetëm KOK-ut, por edhe sportistëve.

Nga ana e tij, Bakkal, përgëzoi presidentin Krasniqi për rinovimin e zyreve të reja, të cilat i japin mundësi më të mëdha stafit për punë.

Drejtori Bakkal shprehu gatishmërinë për të thelluar edhe më shumë bashkëpunimin e KOK-ut, duke u zgjeruar në bashkëpunime të tjera.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]