Presidenti Krasniqi priti atletin Muhamet Ramadani

E mërkurë,  15 mars 2023

Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, ka pritur sot atletin Muhamet Ramadani, pas suksesit të arritur në Kupën Evropiane të hudhjeve për U-23, ku u stolis me medaljen e artë.

Presidenti Krasniqi ka përgëzuar Ramadanin për suksesin e arritur, me shpresën se sukseset e tilla do të vazhdojnë edhe në garat e ardhshme.

Ramadanit këtë vit i është rritur vlera e bursës olimpike, sikurse sportistëve tjerë, ndërsa KOK do ta mbështet me heqjen e shpenzimeve të përgatitjeve.

Atleti, që shoqërohej nga trajneri, Shaban Ramadani, dhe drejtuesit e Federatës Atletike të Kosovës, kryetari Halil Sylejmani e sekretari i përgjithshëm, Abdurrahman Shkodra, u shprehën optimistë se me punë, do të vazhdojnë të korrin suksese për t'iu afruar sa më shumë normës olimpike Paris 2024.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]