Presidenti Krasniqi i dërgon letër urimi presidentit të ri të KOKSH, Fidel Ylli

E hënë,  19 prill 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, i ka dërguar sot letër urimi presidentit të ri të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Fidel Ylli.

Presidenti Ylli u zgjodh president i ri i KOKSH-it, në Asamblenë e Përgjithshme Zgjedhore, të mbajtur të shtunën.

Në letrën e urimit, presidenti Krasniqi ka shprehur gatishmërinë për të bashkëpunuar ngushtë me presidentin Ylli.

“Në emrin tim personal dhe të Komitetit Olimpik të Kosovës, ju uroj suksese dhe mbarësi në ciklin olimpik 2021 – 2024, duke besuar se zgjedhja juaj do ta ngrit KOKSH-in në një nivel tjetër. Mezi pres të takohemi dhe të fillojmë bashkëpunimin, në mënyrë që bashkërisht të kontribuojmë dhe të promovojmë vlerat olimpike në Kosovë dhe Shqipëri”, thuhet ndër të tjera në letrën e presidentit Krasniqi.

Bashkëpunimi mes Komitetit Olimpik të Kosovës dhe atij të Shqipërisë daton prej vitesh.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]