Presidenti i KON-it, Thomas Bach uron Ismet Krasniqin për zgjedhjen president i KOK-ut,

E martë,  20 prill 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON), Thomas Bach, i ka dërguar letër urimi Ismet Krasniqit për zgjedhjen president i Komitetit Olimpik të Kosovës.

Në letër urimin, presidenti Bach ka shprehur gatishmërinë e KON-it për të vazhduar mbështetjen për Komitetin Olimpik të Kosovës.

“Faleminderit për letrën tuaj të datës 4 prill 2021 dhe më lejoni t’ju shpreh urimet më të sinqerta për zgjedhjen tuaj si president i Komitetit Olimpik të Kosovës më 25 mars 2021, dhe urimet e mia më të mira për një mandat të suksesshëm. KON-i pret të vazhdojë bashkëpunimin e frytshëm me Komitetin Olimpik të Kosovës dhe mbetet plotësisht në dispozicionin tuaj për të vazhduar përkrahjen dhe ndidhmën për KOK në kryerjen e misionit dhe aktiviteteve të përditshme, në interes të Lëvizjes Olimpike dhe sportistëve në Kosovë”, thuhet ndër të tjera në letrën e presidentit Bach.

I pari i sportit në botë, pritet të zhvillojë edhe një takim online me presidentin Krasniqi, gjë që data pritet të konfirmohet në ditët në vijim.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]