Presidenti Hasani priti drejtuesit e organizatës “Handicap Students of Kosova”

E mërkurë,  06 nëntor 2019

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ka pritur drejtuesit e organizatës “Handicap Students of Kosova”, Leonor Berisha, drejtor ekzekutiv, Edosina Deliu, zëvendësdrejtoreshë dhe Gentrit Zeqiri, koordinator.

Presidenti Hasani duke i përgëzuar për punën që po bënë kjo organizatë, shprehu gatishmërinë për të bashkëpunuar në aktivitete të përbashkëta sportive.

Drejtuesit e kësaj organizate falënderuan presidentin Hasani për pritjen dhe përkrahjen e ofruar.

Gjatë bashkëbisedimit u konstatua se duhet të bëhet më shumë për përshtatjen e infrastrukturës sportive në Palestra për personat me aftësi të kufizuara.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: