Presidenti Hasani prezantoi para organizatës Optimization HUB rastin e Kosovës: “Të ndërtosh sportistët pas sfidës së luftës”

E mërkurë,  20 maj 2020

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ka zhvilluar sot një prezantim para ekspertëve ndërkombëtarë të kompanisë australiane Optimization HUB.

Qëllimi i prezantimit ishte njohja e tyre me procesin nëpër të cilin ka kaluar sporti i Kosovës, pas daljes së vendit tonë nga lufta.

Presidenti Hasani prezantoi temën: “Të ndërtosh sportistët pas sfidës së luftës”, përmes së cilës tregoi modelin e Kosovës për të ngritur shpirtin lart, për të triumfuar, si dhe për çasjen në psikologjinë e duhur për këtë.

Presidenti përmes videove paraqiti të arriturat e Komitetit Olimpik të Kosovës që prej anëtarësimit në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar, si medalja e artë Olimpike, sukseset tjera në garat ndërkombëtare, organizimet madhështore të Festivali Olimpik “PyeongChang 2018”, Ditës Olimpike, Festivalit Sportiv për Parafillorët, etj.

Pas prezantimit, presidenti Hasani përmes diskutimeve pati rastin t’iu përgjigjet pyetjeve të shumta të pjesëmarrësve.

Pikërisht ekspertë të kësaj organizate do të mbajnë seminarin online për shëndetin mental dhe programin për shkathtësi (agilitet) mentale me 20 sportistët tanë elitarë dhe 20 Shpresat Olimpike 2020. Seminari do të nis të premten dhe (22 maj) dhe zgjatë katër javë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]