Presidenti Hasani mori pjesë në garën tradicionale të FPMK-së “City Laser-Rune”

E shtunë,  21 dhjetor 2019

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ishte i pranishëm në organizimin tradicional të Federatës së Pentatlonit Modern të Kosovës, e cila vazhdoi traditën e organizimeve të disiplinës shumë atraktive “City Laser-Rune”, lansuar dy vite më parë nga Unioni Ndërkombëtar i Pentatlonit Modern (UIPM).

Presidenti Hasani ndau medaljet dhe mirënjohjet për tri vendet e para.

Pjesëmarrës ishin gjashtë klube. Krahas mikpritësit SHFMU Xhavit Ahmeti, morën pjesë edhe shkollat: Asim Vokshi, Emin Duraku, Hilmi Rakovica, Xhavit Mustafa dhe Zenel Hajdini

Secili klub kishte sjellur ekipin e vajzave dhe të djemve të përbërë nga 4 anëtarë të moshës U15, të cilët vrapuan distancën dy kilometërshe dhe dhe realizuan dy gjuajtje me pistoletë laserike!

Ne konkurrencë të fortë, tri vendet e para në kategorinë e vajzave (gjithsej ishin 24 sosh) u zunë nga Lejdina Mustafa (Hilmi Rakovica), Rezarta Rashiti (Xhavit Ahmeti), Lina Pacolli (Nazim Gafurri), ndërsa në kategorine e meshkujve tri vendet e para nga 24 pjesëmarrës u zunë nga: Samir Bllaca (Hilmi Rakovica), Harbin Berisha (Zenel Hajdini), Azem Sylejmani (Asim Vokshi).

Kryetari i FPMK-së, Jahë Sahiti deklaroi se kjo garë jo vetëm që gëzoi të gjithë garuesit që u shpërblyen me mirënjohje për pjesëmarrje, por ajo që më la përshtypje ishte kërshëria e nxënësve të shkollës  “Xhavit Ahmeti” dhe e qytetarëve të Lagjes Vreshtat në Prishtinë, të cilet patën durim të përcjellin tërë garen që zgjati për më shumë se një orë!

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]