Presidenti, Besim Hasani, kandidon edhe për një mandat në krye të Komitetit Olimpik të Kosovës

E premte,  12 mars 2021

Presidenti i tanishëm i Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), Besim Hasani, do të kandidojë edhe për një mandat në krye të Lëvizjes Olimpike në Kosovë.

Kandidaturën e Hasanit për president e ka dorëuar sot Federata e Kërlingut e Kosovës, në të cilën është rizgjedhur president në Kuvendin Zgjedhor të mbajtur javë më parë.

Nën drejtimin e Hasanit dhe kontributit të jashtëzakonshëm të tij, Komiteti Olimpik i Kosovës, më 9 dhjetor 2014, u anëtarësua në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar, duke thyer izolimin shumëvjeçar të sportit të Kosovës.

Zyrtarisht për pozitën e presidentit kanë kandiduar edhe Linda Shala nga Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) dhe Ismet Krasniqi nga Federata e Atletikës së Kosovës.

Shala është nënkryetare e FBK-së, ndërsa Krasniqi kryetar i Federatës së Karatesë së Kosovës.

Asambleja Zgjedhore do të mbahet më 25 mars 2021, në Hotel Emerald në Prishtinë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]