Po vjen Festivali Ndërkombëtar i Filmit Sportiv "Prishtina 2020"

E enjte,  17 shtator 2020

Për herë të parë edhe në Kosovë po vjen Festivali Ndërkombëtar i Filmit Sportiv “Prishtina 2020”. 

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK), Festivali do të mbahet prej 10-12 tetor në Prishtinë, 11 muaj pas anëtarësimit të KOK-ut në Federatën Ndërkombëtare për Kinemanë Televizive Sportive (FICTS).

Gjatë tri ditëve do të shfaqen filma të shumtë sportivë ndërkombëtarë, për të cilët KOK ka të drejtën ekskluzive të shfaqjes së tyre.

KOK KËRKON nga filmbërësit, gazetarët sportivë, studentë, dhe kushdo që ka krijuar filma sportivë të metrazhit të gjatë ose të shkurtë, dokumentarë sportivë, etj, t’i dërgojnë për t’u shfaqur në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit Sportiv “Prishtina 2020”.

Filmat dhe dokumentarët më të mirë vendorë, do të dërgohen në Festivalin Botëror të Filmit dhe Kinemasë Sportive, që mbahet prej 7-11 nëntor në Milano të Italisë.

Materialet e filmave (videoja origjinale me autorët) duhet të dërgohen në adresën [email protected] përmes we-transfer, filemail, ose mënyrave tjera të përshtatshme, më së largu deri më 22 shtator 2020.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]