Mbyllet “Muaji i Autizmit”, KOK kontribuoi me blerjen e 100 biletave për ndeshjen humanitare

E martë,  30 prill 2019

Me vizitën e Organizatës “Autizmi Flet” bërë Komitetit Olimpik të Kosovës, është përmbyllur “Muaji i Autizmit” në Kosovë, i nisur që nga 2 Prilli, Dita Botërore e Autizmit.
Komiteti Olimpik i Kosovës ka kontribuar në iniciativën e kësaj organizate, duke blerë 100 bileta për ndeshjen miqësore humanitare në basketboll, ndërmjet Kosovës U-16 dhe Don Bosko U-16, në të cilën i pranishëm ishte edhe presidenti i KOK-ut, Besim Hasani.
Presidenti Hasani dhe sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Shasivar Haxhijaj, shprehën konsideratën e lartë për nismën e marrë nga organizata “Autizmi Flet”, duke falënderuar të gjithë ata që kontribuuan gjatë “Muajit të Autizmit”.
Në emër të organizatës, drejtoresha Violeta Hyseni, u shpreh mirënjohëse për kontributin e KOK-ut, duke shprehur kënaqësinë e përmbylljes së “Muajit të Autizmit” pikërisht në institucionin më të lartë sportiv në vend.

 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: