Konferenca “Forumi për sportin” mbahet më 26 shtator 2022

E premte,  23 shtator 2022

Komiteti Olimpik i Kosovës edhe këtë herë do të jetë pjesë e aktiviteteve që do të organizohen në kuadër të Javës Evropiane të Sportit 2022, e cila organizohet nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport (MKRS).

KOK do të organizojë konferencën “Forumi për Sportin”, e cila mbahet më 26 shtator 2022 (e hënë) në Hotel Emerald në Prishtinë, me fillim në ora 10:00.

Konferenca do të zhvillohet në formë të paneleve dhe do të trajtojë tema të ndryshme, që lidhen edhe me qëllimin e Javës Evropiane si: Ndikimi i Javës Evropiane të Sportit në Kosovë për gjatë viteve dhe përfshirja, motivimi tek të rinjtë në aktivitete sportive.

Në konferencë pritet të marrin pjesë përfaqësues të federatave sportive, MKRS-së, vullnetarë, përfaqësues të komunave, etj.

Java Evropiane 2022 ka nisur zyrtarisht sot dhe do të vazhdojë deri më 30 shtator, ku në program janë një mori aktivitetesh.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]