Kompletohet lista prej 24 Shpresave Olimpike 2022

E diel,  27 shkurt 2022

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës ka miratuar listën e komisionit të sportit për shtimin e shtatë bursistëve Shpresa Olimpike 2022, të cilat kanë quar në 24 numrin e përgjithshëm të Shpresave Olimpike 2022.

Shtatë Shpresat Olimpike të përzgjedhura nga komisioni janë: Jon Gashi (taekwondo), Blin Kuka (xhudo), Suela Canolli (boks), Dren Spahiu (skitari), Armel Qovanaj (atletikë), Auron Syla (mundje) dhe Arba Pupovci (skitari).

17 Shpresa Olimpike ishin përzgjedhur në muajin janar. Të 24 Shpresat Olimpike 2022 do të mbështeten nga KOK-u me nga 150 euro në muaj gjatë vitit 2022.

 

Lista prej 24 Shpresave Olimpike

 

Anes Veseli (Xhudo)

Dardan Cena (Xhudo)

Blin Kuka (xhudo)

Jon Gashi (taekwondo)

Mal Sahiti (taekwondo)

Sulejman Vizdiklar (taekwondo)

Florentina Restelica (atletikë)

Florian Berisha (atletikë)

Armel    Qovanaj (atletikë)

Luan Morina (boks)

Suela Canolli (boks)

Dren Spahiu (skitari)

Arba Pupovci (skitari)

Aja Broqi (tenis)

Yllka Jashari (beach vollej)

Agnesa Koxha (beach vollej)

Egzon Xhoni (mundje)

Auron Syla (mundje)

Ndriçim Raçi (shenjëtari sportive)

Edonit Telaku (shenjëtari sportive)

Alma Mehmeti (pingpong)

Kreshnik Mahmuti (pingpong)

Valëza Rama (gjimnastikë)

Elvis Çitaku (gjimnastikë)

 

Bursistët do të marrin nga 150 euro në muaj nga KOK-u

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]