KOK po merr pjesë në forumin e parë botëror të SIGA-s me temën “Femrat në udhëheqjen e sportit”

E martë,  09 mars 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës është bashkë pjesëmarres dhe kontribues në forumin e parë botëror që po mbahet ‘online’ nga SIGA (Aleanca Globale për Integritetin në Sport") me temën “Femrat në udhëheqjen e sportit”. Forumi ka filluar të hënën dhe do të zgjasë deri nesër (10 mars 2021).

Pjesëmarrëse në panelin e sotëm specifik të mentorëve të SIGA-s dhe të femrave që mentorohen nga ky program është Elda Gjoka, këshilltare strategjike e presidentit të KOK-ut, Besim Hasani.

Ajo do të bëjë edhe komentet përmbyllëse të kësaj punëtorie (Workshop) dhe Komiteti Olimpik i Kosovës nderon angazhimin dhe vlerën që ajo sjell së bashku edhe me sekretaren e përgjithshme të Federatës së Basketbollit të Kosovës, Elvira Dushku, e cila është rekomanduar nga KOK-u për të qenë mentore, si dhe është përzgjedhur nga SIGA për cilësitë dhe vlerat që sjell në program.

Kosova po realizon diplomacinë ndërkombëtare edhe me femrat e zonja në drejtim të atyre që i kanë mbështetur e do t’i mbështesin edhe në të ardhmen.

SIGA po kërkon fonde për Programin e Mentorshipit gjatë këtij Samiti dhe kushdo që dëshiron të dhurojë, mund të kontribuojë në linkun në vijim https://siga-sport.com/donate/

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]